Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده پلدختر و معمولان در مجلس با بیان اینکه حل مشکلات پساسیل پلدختر به توجه ویژه دولت نیاز دارد، گفت: ایجاد منطقه ویژه اقتصادی و تسریع در احداث کارخانه آهک هیدراته در دستور کار دولت قرار گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از پلدختر، سید حمیدرضا کاظمی عصر امروز در حاشیه بازدید مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از مینی پالایشگاه پلدختر با بیان اینکه در سفرهای استانی بیشتر به پروژه‌هایی با 60تا70درصد پیشرفت فیزیکی و بالاتر توجه شده است، اظهار داشت: در پلدختر اصلاً پروژه بالای 40درصد پیشرفت فیزیکی هم نداریم و تمام اندوخته‌های این شهرستان در سیل 98تخریب شده است، هم‌چنین پلدختر در حوزه جاده،کشاورزی و مسکن دارای مشکلات فراوانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه جاده اصلی پلدختر به خرم‌آباد که نقطه وصل استان‌های ایلام، کرمانشاه و خوزستان به مرکز کشور است نیاز به اعتبار ویژه‌ای برای تکمیل دارد، افزود: احداث آزادراه پل زال منشأ خیر و برکت برای کشور بود، ولی به مردم پلدختر ضرر و زیان وارد کرد به‌طوری که با احداث آزادراه خرم‌آباد به پل زال بیش از سه هزار شغل در پلدختر از بین رفته که امیدوارم با احداث راه‌آهن با تأمین اعتبار از دولت مورد توجه قرار بگیرد تا بخشی از مشکلات برطرف شود.

نماینده پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه انتظار داریم پل‌ها و راه‌های ارتباطی خسارت‌دیده پلدختر مورد توجه قرار بگیرد عنوان کرد: احداث سدهای چولهول، بن لار، زال و بختیاری مطالبه جدی مردم پلدختر از وزرات نیروست.

وی با اشاره به اینکه منشأ بیش از 35درصد سیل بنیان‌کنی که پلدختر را نابود کرد در این شهرستان بود که انتظار داریم این موضوع مورد توجه قرار بگیرد، بیان کرد: تکمیل دایک حفاظتی معمولان و دیواره ساحلی شهر پلدختر در دستور کار دولت قرار بگیرد.

کاظمی با بیان اینکه در حوزه وزارت نیرو سه پروژه و در حوزه جهاد کشاورزی پنج پروژه  با پیشرفت فیزیکی بالا و بعضاً آماده بهره‌برداری بود که سیل همه این پروژه‌ها را با خود بُرد گفت: دولت برای تکمیل این پمپاژها اعتباری را در نظر بگیرد چون در صورت بهره‌برداری شش هزار از اراضی دیم منطقه پلدختر آبی می‌شود.

وی تصریح کرد: در حوزه جهاد کشاورزی بیش از 300 هکتار از زمین‌های کشاورزی پلدختر را سیل تخریب و با خود برده است، ولی هیچ خسارتی به این کشاورزان داده نشده است که انتظار داریم در این دولت و در مصوبات این سفر استانی مشکل کشاورزان مورد توجه قرار بگیرد.

نماینده پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رفع مشکل جاده بین مزارع این شهرستان انتظار مردم از دولت است، خاطرنشان کرد: 950خودرو در سیل سال 98 تخریب شده که پرداخت خسارت به صاحبان این خودروها باید انجام شود.

کاظمی اظهار داشت: درخواست سیل‌زدگان پلدختری استم‌هال وامها حداقل به مدت دو سال است که وزیر فرهنگ و ارشاد به‌عنوان نماینده دولت باید این موضوع را در جلسه مطرح نماید.

وی افزود: حدود 500میلیارد تومان توسط بخش خصوصی در مینی پالایشگاه پلدختر سرمایه‌گذاری انجام شده که خواسته سرمایه‌گذار افزایش خوراک این پالایشگاه از پنج هزار بشکه به 20هزار بشکه است.

تبعات ادامه‌دار سیل پلدختر/ تَرک برداشتن نماد 1700 ساله شهر در سایه بی‌توجهی مسئولان+ تصاویرمشکلات پساسیل پلدختر در سفر رئیس‌جمهور به لرستان به طور ویژه بررسی می‌شودگزارش تسنیم از پساسیل پلدختر| گلزار شهدای معمولان در آستانه تخریب؛ مسئولان بی توجه به قبور شهدا + تصاویر

نماینده پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: با توجه به موقعیت جغرافیایی و بیکاری جوانان و محرومیت پلدختر ایجاد منطقه ویژه اقتصادی و تسریع در احداث کارخانه آهک هیدراته پلدختر در دستور کار دولت قرار بگیرد. 

انتهای پیام/646/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نماینده پلدختر و معمولان در مجلس مورد توجه قرار بگیرد پساسیل پلدختر سیل پلدختر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۷۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«علی شیرین زاد» از حوزه کرج، فردیس و اشتهارد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

*در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

فکر می‌کنم مجلس جدید مجلسی بیشتر با رویکرد انقلابی است، البته از دیگر احزاب، جریان‌ها و گرایش‌های سیاسی هم حضور دارند که تعدادشان زیاد نیست، حتی رویکرد مجلسی که در حال شکل گیری است نسبت به مجلس یازدهم نیز انقلابی‌تر است.

*مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

حوزه تخصصی و دغدغه‌های من بیشتر گرایش فرهنگی دارد زیرا فکر می‌کنم ریشه و خاستگاه بسیاری از مسائل و مشکلاتی که اکنون در کشور با آنها مواجه هستیم و بر فضای کشور حاکم هستند، حتی در حوزه اقتصاد و معیشت در فرهنگ است. فقر فرهنگی ریشه یکسری تخلفات در کشور است و باید مساله فرهنگی را حل کنیم تا مشکلات اقتصادی نیز مرتفع شوند.

بخشی از این امر در حوزه‌های اقتصادی به قوانین و خطاها و اشکالات گذشته بر می‌گردد که در آینده باید آنها را مرتفع کنیم. در حوزه‌های اقتصادی و معیشتی نیز باید برنامه‌های جدی را در مجلس شورای اسلامی پیگیری کنیم.

*اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

با توجه به مشکلات جدی موجود در حوزه انتخابیه از جمله موضوعات اقتصادی، معیشتی و اشتغال در استان البرز، فکر می‌کنم باید به سمت عضویت در کمیسیون‌هایی بروم که بتوانم در زمینه جذب بودجه تأثیرگذار باشم.

*مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

در البرز با چند چالش جدی مواجه هستیم که یکی از آنها ترکیب جمعیتی، پراکندگی، گستردگی، جغرافیا و تنوع فرهنگی است که موجب ایجاد مسائل اصلی در این استان می‌شوند که رفع مشکلات موجود مستلزم توجه بیشتر و اهمیت قائل شدن و برنامه ریزی برای موارد مذکور است.

آنچه در حوزه اقتصاد، معیشت و اشتغال در البرز با آن مواجه هستیم، مساله اشتغال نامتوازن، معلول و معیوب استان بوده و علیرغم اینکه دارای ظرفیت‌های شغلی بسیار بوده اما دو اشکال وجود دارد.

در داخل استان ظرفیت‌های شغلی وجود دارند و نیروی کاری که بتواند بکارگیری شود اما به دلایلی نمی‌تواند در آنها مستقر باشد و همچنین نیروی بیکار هم داریم اما زیرساختی که در داخل استان به آن نیاز داریم در خصوص راه و دسترسی است.

دسترسی به مراکز صنعتی و کسب و کارها در البرز به راحتی روان سازی نشده و در عین حال بیش از ۹۰ درصد نیروی کار این استان در حال رفت و آمد و تردد به تهران و اطراف آن هستند.

فکر می‌کنم بتوانیم در برنامه میان مدت سه ساله یا بلند مدت چهار یا پنج ساله بتوانیم برنامه‌ها و قوانینی را پیگیری کنیم که از طریق آنها زیرساخت‌های لازم در این زمینه فراهم شود؛ در این راستا نیازمند تبلیغات و فرهنگ سازی نیز هستیم که هدف از این امر رفع مشکلات مربوط به تأمین نیروی کار مراکز صنعتی و رفت و آمد آنها است.

باید با فرهنگ سازی و تبلیغات تلاش کنیم تا بخشی از نیروهایی که در حال رفت و آمد و تردد به تهران هستند، بپذیرند که در مراکز صنعتی و کسب و کار داخل استان مشغول به کار شوند.

کد خبر 6098587

دیگر خبرها

  • مصوبه کمیته مداخلات ارزی بانک مرکزی برای کنترل نوسانات بازار ارز تمدید شد
  • مصوبه کمیته مداخلات ارزی بانک مرکزی برای کنترل نوسانات بازار تمدید شد
  • تمدید مصوبه کمیته مداخلات ارزی بانک مرکزی برای کنترل نوسانات بازار ارز
  • توجه به تولید دانش بنیان کلید حل مشکل اقتصادی کشور است
  • تمدید مصوبه کمیته مداخلات ارزی بانک مرکزی برای کنترل نوسانات ارزی
  • نوسازی مجموعه ورزشی فجر در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی
  • لزوم توجه ویژه به توسعه زیرساخت‌های آموزشی در مناطق محروم کرج
  • بارش‌های سیل‌آسا در سیستان و بلوچستان 21 رکورد جدید ثبت کرد
  • ثبت ۲۱ رکورد جدید بارشی در سیستان و بلوچستان
  • ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران