Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: در جریان سیلاب ۹۸ بیشترین خسارت‌ها ناشی از ورود حجم بالای سیلاب به درون شهرها بود که منجر به تخریب منازل، خسارت به جاده‌ها و اراضی شد؛ به دنبال این مسئله ساخت دیواره ساحلی شهرهای پلدختر و معمولان در دستور کار قرار گرفت.

کار احداث دیواره ساحلی در شهر پلدختر تا بخش‌هایی از سوی مجموعه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اجرایی شد و در بخش‌هایی نیز همچنان نیمه تمام باقی مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قریب به دو سال از وقوع سیلاب در استان لرستان می‌گذرد و شهرستانی که در جریان این سیلاب بیشترین آسیب را متحمل شد شهرستان پلدختر بود.

یکی از عوامل ایجاد خسارت به مردم و منازل مسکونی در شهر معمولان، تخریب دیواره ساحلی بود، پروژه‌ای که با گذشت دو سال هنوز احداث نشده تا مردم این منطقه در فصل بارندگی‌ها دوباره در هراس سیلاب و خسارت‌های ناشی از آن باشند.

پیش از برگزاری سفر هیئت دولت در قالب سلسله گزارش‌هایی ضمن طرح برخی مسائل این استان، بستر پیگیری مطالبات و خواسته‌های مردم را فراهم کرد. در این راستا منطبق بر نظام مسائل تدوین‌شده در این خبرگزاری، مهم‌ترین مطالبات استان در حوزه‌های مختلف صنعتی، کشاورزی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و … مورد اشاره قرار گرفت تا زمینه‌ای برای توجه به این مطالبات در مصوبات سفر دولت فراهم شود. برای پیگیری این گزارش‌ها لینک «مطالبات مردم لرستان از دولت» را مطالعه کنید.

و اما با پایان یازدهمین سفر استانی دولت به لرستان، کار جمع‌بندی مصوبات و دستاوردهای سفر در دستور کار دستگاه‌های متولی قرارگرفته، در این راستا در خبرگزاری مهر نیز جمع‌بندی سفر هیئت دولت و انطباق مصوبات با محورها و اولویت‌های نظام مسائل استان مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.

همچنین به‌زودی پروژه این خبرگزاری در زمینه پیگیری مصوبات سفر دولت به لرستان در قالب یک پرونده ویژه در دستور کار قرار می‌گیرد. گزارش یا گزارش‌های جمع‌بندی سفر مبتنی بر نظام مسائل استان با نگاهی به گزارش‌های تولیدشده پیش از سفر بسته خواهد شد و پیش روی مخاطبان این خبرگزاری قرار خواهد گرفت.

خبرگزاری مهر، قبل از سفر رئیس جمهور به لرستان در قالب سلسله گزارش‌هایی «مطالبات مردم لرستان از دولت» را پیگیری و مطرح کرد، گزارش «نگاهی به مصائب سیل‌زدگان لرستان / داستان سیل اینجا هنوز تمام نشده» از جمله این گزارش‌ها بود که در آن بر ضرورت اختصاص اعتبار برای ادامه ساخت دیواره‌های ساحلی شهرهای پلدختر و معمولان تاکید شده بود.

قول نماینده رئیس جمهور برای ادامه دیواره‌های ساحلی

محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان نماینده رئیس جمهور در جریان سفر دولت به لرستان راهی شهرستان پلدختر شد و در دیدار و بازدیدهای خود از پروژه‌های این شهرستان اظهار داشت: در این دیدارها از نزدیک با مسائل و مشکلات مردم شهرستان پلدختر آشنا شدم و توفیق تلاش و پیگیری در زمینه حل این مسائل حاصل شد.

وی افزود: در بازدیدهای به عمل آمده از پروژه‌های نیمه تمام سطح پلدختر مشخص شد با گذشت ۲ سال و ۹ ماه از سیل بخش عمده‌ای از مشکلات سیل زدگان این شهرستان برطرف نشده است.

نماینده رئیس جمهور در سفر به پلدختر گفت: دیواره ساحلی شهر پلدختر که امروز از آن بازدید شد به علت کمبود اعتبار فعالیت اجرایی آن متوقف شده که احداث امتداد آن ادامه می‌یابد.

اسماعیلی یادآور شد: بازدیدها و دیدارهای صورت گرفته به صورت گزارش به هیأت دولت تقدیم می‌شود تا بتوان بخش عمده‌ای از دغدغه‌ها و مشکلات مردم پلدختر را برطرف کرد.

وی هدف از سفر رئیس جمهور به استان لرستان را بررسی و کاهش مشکلات مردم دانست و افزود: دولت تلاش می‌کند بخش عمده‌ای از این مشکلات را با مشارکت مردم حل کند.

نماینده رئیس جمهور با اشاره به روند کند جبران خسارات سیلاب لرستان، تصریح کرد: شایسته بود روند بازسازی خسارات ناشی از سیل ۹۸ در پلدختر با سرعت بیشتری دنبال می‌شد.

اسماعیلی ادامه داد: دولت سیزدهم به عنوان دولت مردمی و انقلابی، تمام تلاش خود را برای بهبود وضعیت موجود به کار خواهد گرفت.

اختصاص ۱۰۰ میلیارد برای احداث دیواره‌های ساحلی پلدختر و معمولان

حسن رضائیان فرماندار پلدختر در این رابطه اظهار داشت: پیمانکار پروژه دایک حفاظتی معمولان با گذشت حدود ۳۳ ماه از جریان سیل فروردین ماه سال ۱۳۹۸ قادر به انجام تعهدات خود نشد و امروز به ویژه در شرایط بحران یکی از مشکلات پیش رو در شهرستان به ویژه برای مردم شهر این امر است.

وی تکمیل دیواره ساحلی شهر پلدختر را از مطالبات مردم و مشکلات این شهر دانست و افزود: شهردار و شورای شهر پلدختر تمام راهکارهای علمی و منطقی برای جلوگیری از هر گونه بحران احتمالی در منطقه سازمانی‌های این شهر در بارندگی‌های اخیر به کار گیرند.

فرماندار پلدختر گفت: نقطه بحرانی شهر پلدختر انتهای دیواره ساحلی است که به خاطر احتمال نفوذ سیلاب، به طور مستمر باید رصد شود و متولیان امر در این زمینه آماده و پای کار باشند.

رضائیان افزود: در سفر وزیر معین به شهرستان پلدختر مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان برای دیواره‌های ساحلی شهر پلدختر و معمولان رقم خورد که از این مبلغ ۷۰ میلیارد تومان برای شهر پلدختر و۳۰ میلیارد تومان برای شهر معمولان در نظر گرفته شد.

وی افزود: دیواره حفاظتی گلزار شهدای شهر معمولان در حال ترانشه برداری است که چنانچه دیواره سنگی آن پیشرفت بیشتری داشته باشد سیلاب در این نقطه قابل کنترل است.

کد خبر 5378519

منبع: مهر

کلیدواژه: مطالبات مردم لرستان از دولت سیلاب پلدختر مطالبات مردم لرستان از دولت فرماندار پلدختر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی محمد مهدی اسماعیلی ویروس کرونا بوشهر گرگان آمار کرونا خطبه های نماز جمعه کرمانشاه عکس استانها بارش باران لیگ برتر فوتبال ایران آلودگی هوا ایام فاطمیه شب یلدا سانحه تصادف نماینده رئیس جمهور پلدختر و معمولان دیواره های ساحلی شهرستان پلدختر دیواره ساحلی شهر پلدختر ساحلی شهر گزارش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۲۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تضمین تعهدات بیش از ۲۰۴ هزار پرونده «کشاورزی قراردادی» با عاملیت بانک کشاورزی

به گزارش بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، در راستای اجرای دستورالعمل بسته سیاستی حمایتی مجریان دولتی و غیر دولتی کشاورزی و عملیاتی کردن فرآیند کشاورزی قراردادی با عاملیت بانک کشاورزی به عنوان رکن ضامن، فرآیند اعتبارسنجی و تخصیص اعتبار تضمین تعهدات کشاورزان معرفی شده از سوی پنجره واحد وزارت جهاد کشاورزی از اوایل آذرماه سال 1402 از طریق سامانه هوشمند کشاورزی قراردادی این بانک عملیاتی شد.

به گزارش روابط عمومی بانک کشاورزی، بر اساس این گزارش، طی چهارماهه پایانی سال 1402 از مجموع 234 هزار فقره قرارداد معرفی شده واجد شرایط از سوی وزارت جهاد کشاورزی، بیش از 204 هزار فقره قرارداد به منظور تخصیص اعتبار تضمین تعهدات کشاورزی قراردادی توسط بانک کشاورزی اعتبار سنجی شده است.

این گزارش می افزاید، در قالب طرح کشاورزی قراردادی، بانک کشاورزی به عنوان ضامن کشاورزان، شرایطی را فراهم کرده که مبلغ بیمه تنها پس از برداشت و فروش محصول با 20 درصد تخفیف به شرکت بیمه پرداخت خواهد شد. همچنین کشاورزان با مشارکت در این طرح می توانند به ازای هر تن محصول یک میلیون و 500 هزار ریال به صورت بلاعوض و در قالب هزینه حمل کالا از مجریان دولتی این طرح دریافت کنند. همچنین سهولت تهیه نهاده ها و اطمینان از فروش محصول، از دیگر مزایای این روش برای تولیدکنندگان است.

شایان ذکر است بانک کشاورزی خدمات «کشاورزی قراردادی» را به صورت غیر حضوری در بستر پلتفرم به متقاضیان ارائه می کند و کشاورزان می توانند با مراجعه به مراکز خدمات کشاورزی شهر خود، پس از ثبت در سامانه پهنه بندی، نسبت به قرارداد با مجری و بانک در بستر پلتفرم کشاورزی قراردادی اقدام کنند. این بانک با طراحی و پیاده سازی این خدمت، نخستین بانکی است که در زمینه ارتقاء امنیت غذایی و نیز کنترل قیمت ها در فرآیند عرضه و تقاضا در این بخش، تأمین مالی زنجیره ها را به شکل کامل به مرحله اجرا رسانده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همایش‌ها در استان بوشهر روستامحور برگزار می‌شوند
  • اعتبار ۷ هزار میلیاردی برای تکمیل پروژه بزرگراه شمالی کرج
  • توسعه آبزی‌پروری خرد معیشتی در سواحل روستایی بوشهر
  • پرونده تغییر نام استقلال بسته شد
  • بهره‌برداری از ۱۵۰ پروژه در منطقه ۱۵ با اعتبار ۸۲۴ میلیاردی
  • جذب اعتبارات پروژه‌های شاخص سفر رئیس‌جمهور به لرستان پیگیری شود
  • تضمین تعهدات بیش از ۲۰۴ هزار پرونده «کشاورزی قراردادی» با عاملیت بانک کشاورزی
  • پرونده حرکت جنجالی مانچینی بسته شد
  • ارتقای اعتبار صندوق بیماران خاص به ۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳
  • کشف محموله ۱۰ میلیاردی تنباکوی قاچاق از انباری در جنوب تهران