Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

ورود سامانه موسمی اقیانوس هند و وقوع بارش‌های سیل‌آسای مونسون در تابستان امسال موجب حوادث تلخ و فوت بیش از ۳۰ نفر از هم‌وطنان در استان‌های فارس، تهران و سیستان و بلوچستان شده‌است.

حالا هواشناسی از ورود این سامانه بارشی به شرق شهرستان پلدختر و احتمال وقوع سیل خبر می‌دهد که به‌دنبال این هشدار‌ها جلسه هماهنگی ستاد بحران به ریاست سرپرست فرمانداری این شهرستان و با حضور مدیران دستگاه‌های خدمات‌رسان و اجرایی برگزار شد و پلدختر برای مقابله با این هشدار‌ها در آماده‌باش کامل قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیرحسین جودکی رئیس هواشناسی پلدختر با اشاره به اینکه سامانه بارشی جنوب و جنوب شرق لرستان در ساعات پایانی روز‌های جمعه و شنبه را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد، گفت: مناطق آزادراه و پاعلم در این شهرستان از ظهر روز هفتم تا هشتم مردادماه تحت‌تأثیر سامانه بارشی قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به وقوع بارش‌های رگباری در پلدختر افزود: بارش‌ها در سطح این شهرستان به‌صورت نقطه‌ای است و در شهر پلدختر آسمان ابری و وقوع بارندگی شدت و ضعف دارد.

رئیس هواشناسی پلدختر عنوان کرد: بارش‌ها در مناطق پاعلم و آزادراه پل زال به‌صورت تگرگ و رعدوبرق است که باید اطلاع‌رسانی لازم در این زمینه انجام شود.

حمید خادم سرپرست فرمانداری پلدختر در این جلسه با بیان اینکه هشدار‌ها درباره سیلاب جدی گرفته شود، اظهار داشت: مدیران ادارات باید در این شهرستان حاضر باشند و در صورت ضرورت برای ترک محل کار جانشین خود را انتخاب و اعلام کنند.

وی با تأکید بر آمادگی کامل دستگاه‌های خدمات‌رسان پلدختر افزود: ادارات خدمات‌رسان برق، آب و گاز ضرورت دارد تا پایان اعلام خطر بارش و سیلاب در آماده باش باشند.

سرپرست فرمانداری پلدختر با بیان اینکه شهرداران پلدختر، معمولان و سراب حمام به‌طور مرتب از کانال‌ها، جداول و نقاطی که احتمال آبگرفتگی دارد بازدید میدانی داشته باشند و مشکلات آن‌ها را برطرف کنند، عنوان کرد: هلال‌احمر، شبکه بهداشت ودرمان و بیمارستان این شهرستان آمادگی لازم برای بروز حوادث احتمالی را داشته باشند.

وی به نقش تأثیرگذار رسانه‌ها تأکید و بیان کرد: رسانه‌ها نقش مؤثری در پیشگیری از حوادث در بحران‌ها دارند، بنابراین نقش اطلاع‌رسانی را داشته باشند تا خطری مردم را تهدید نکند.

خادم گفت: موتورآلات و تجهیزات کشاورزی در معرض تهدید سیل قرار دارد که باید اطلاع‌رسانی دقیق و لازم توسط ادارات متولی در این زمینه انجام شود.

خطر سیل بیخ گوش ۵۵ واحد مسکونی پلدختر

سید حبیب‌الله موسوی بخشدار معمولان با اشاره به تجربه سیلاب‌های سال ۹۷ درمنطقه میانکوه و سیلاب سهمگین پنجم و دوازدهم فروردین ماه ۹۸ در معمولان اظهار داشت: از طریق دهیاران به مردم اعلام می‌کنیم که آمادگی مقابله با سیلاب را داشته باشند و در صورت بروز مشکل آن را گزارش کنند.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین اقدام در مسئله سیل آگاهی بخشی به مردم است افزود: انتظار داریم رسانه‌ها اطلاع‌رسانی لازم به مردم را انجام دهند و نسبت به سیلاب‌های احتمالی آگاه‌سازی کنند.

موسوی با اشاره به کمبود امکانات در بخش معمولان گفت: ادارات خدمات‌رسان برق، گاز، آب و راهداری با توجه به اعلام هواشناسی مبنی بر احتمال وقوع سیلاب در منطقه میانکوه شرقی در آماده‌باش کامل و در این منطقه حضور پررنگی داشته باشند.

وی با تاکید بر آمادگی بهداشت و درمان و هلال‌احمر در منطقه میانکوه شرقی تصریح کرد: مرکز درمانی چمشک و مرکز ۱۱۵ منطقه میانکوه شرقی باید فعال باشند و در صورت بروز مشکل این مناطق را پوشش دهند.

بخشدار معمولان با اشاره به بلاتکلیفی ۵۵ واحد مسکونی در شهر معمولان و در معرض تهدید سیل قرارگرفتن آن‌ها خاطر نشان کرد: دهیاران تا پایان احتمال بارش‌ها در سطح حوزه استحفاظی خود حضور داشته باشند.

احتمال وقوع سیل در منطقه پل زال و پاعلم

بابک امرایی بخشدار مرکزی پلدختر با اشاره به احتمال بارندگی در منطقه پل زال برای هماهنگی و کسب آمادگی‌های لازم با مدیر آزادراه خرم‌آباد- پل زال اظهار داشت: ضرورت دارد یک دستگاه لودر در منطقه پاعلم در این منطقه مستقر شود تا بازشگایی محور‌های عشایری را در صورت بارندگی و مسدودشدن انجام دهد.

علی امرایی دادستان پلدختر با اشاره به پیش‌بینی بارندگی‌ها برای شمال و شمال شرقی لرستان اظهار داشت: ما باید آمادگی‌های لازم را با توجه به احتمال بروز سیلاب از حوزه دز داشته باشیم و شرایط اضطراری را یا روحیه همدلی پشت سر بگذاریم.

وی با بیان اینکه محور‌های ارتباطی خطرناک پلدختر باید قبل از بروز هر حادثه‌ای مسدود شود، افزود: احتمال بروز سیلاب در شرق این شهرستان وجود دارد که باید حوزه‌های غربی آماده پشتیبانی باشند.

دادستان پلدختر با تأکید بر انسداد محور گردشگری تنگه هلت و اطلاع‌رسانی آن عنوان کرد: مسئولان این شهرستان آمادگی کامل برای مقابله با سیلاب احتمالی و شرایط اضطراری را داشته باشند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: آفتاب

کلیدواژه: مونسون سیل پلدختر داشته باشند منطقه میانکوه اطلاع رسانی خدمات رسان بارش ها پل زال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۱۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی صددرصدی برای برگزاری دور دوم انتخابات الکترونیکی در ۵ شهر مازندران

ایسنا/مازندران انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در مازندران هنوز به پایان نرسید و حوزه انتخابیه قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی برای شناخت دو نماینده خود، بیست و یکم اردیبهشت مرحله دوم انتخابات را شاهد هستند.

انتخابات الکترونیکی، میزان آمادگی فرمانداری‌ها و سلامت انتخابات و صیانت از آرای مردم باعث شد تا با فرمانداران پنج شهرستان این حوزه انتخابیه در این خصوص گفت‌وگو کنیم.

۱۰حوزه اصلی و فرعی در ۵ فرمانداری و ۵ بخشداری با مرکزیت فرمانداری قائمشهر در این انتخابات فعالیت می‌کنند که ۴۱۶ شعبه اخذ رای شامل ۳۰۸ شعبه ثابت، ۱۰۸ شعبه سیار، ۱۹۵ شعبه شهری، ۲۲۱ شعبه روستایی برای اخذ آرا است.

فرماندار قائمشهر: با تمام توان از آرای مردم صیانت می‌کنیم

جواد مولایی قرا فرماندار و رئیس ستاد مرکزی حوزه انتخابیه قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی با اشاره به الکترونیکی بودن انتخابات در این دوره، گفت: با نظر وزارت کشور انتخابات در  ۸ حوزه انتخابیه در کل کشور به صورت تمام الکترونیک برگزار می‌شود که حوزه انتخابیه شهرستان قائمشهر هم یکی از آن حوزه‌ها است، بر همین اساس نیاز مقوله آموزش به صورت جدی‌تر و کامل‌تر انجام شد.

وی افزود: در این فرآیند حدود ۱۳۰۰ نفر از عوامل اجرایی، نمایندگان فرماندار، سرگروه‌های فنی و بازرسین انتخابات آموزش دیده‌اند. برای تسلط و اجرای بدون نقص فرآیند برگزاری انتخابات به صورت مکانیزه و تمام الکترونیک، یک دوره همایش آموزشی برای تمامی ناظرین، عوامل اجرایی و کاربران مربوطه برگزار شد و مراحل کار و فرآیند اخذ آرا با دستگاه های الکترونیکی به صورت فنی و تخصصی توسط مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات استانداری و مسئول کمیته فناوری اطلاعات و ارتباطات حوزه انتخابیه، آموزش داده شد.

مولایی یاداور شد: در حال حاضر کارشناسان و کاربران انتخابات به صورت گروهی و شیفتی به صورت روزانه در فرمانداری شهرستان، در حال آموزش و آماده سازی دستگاه‌ها هستند و به لطف خدا و تلاش همه مجموعه، شرایط برای برگزاری یک انتخابات سالم و بی نقص، آماده و مهیا است.

فرماندار قائمشهر اظهار کرد: همچنین برای پیشگیری از خطاها و اشتباهات سیستمی و فنی احتمالی و آماده سازی هر چه بهتر فرآیند اجرایی تمام الکترونیک مرحله دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در این حوزه انتخابیه، مانور انتخابات با حضور فرمانداران شهرستان‌های سوادکوه، سوادکوه شمالی، رئیس هئیت نظارت، دبیر ستاد و مسئول فناوری اطلاعات و ارتباطات بر انتخابات، اجرا شد.

مولایی قرا اشاره کرد: همانند مرحله اول انتخابات که به مردم قول دادیم، با تمام توان از آرای آنان که امانت الهی است، صیانت خواهیم کرد و با لطف خدا توانستیم با مشارکت خوب مردم و هماهنگی همه ارکان شهرستان و عوامل انتخابات، یک انتخابات سالم را برگزار کنیم و شرمنده مردم نباشیم، در این مرحله هم، قول می‌دهیم که از آرای ملت صیانت کنیم.

فرماندار قائمشهر با بیان اینکه در حوزه انتخابیه قائمشهر ۴۱۸ شعبه و در شهرستان قائمشهر ۲۰۴ شعبه اخذ رای داریم، گفت: تعداد ۷۲۳ صندوق الکترونیکی اخذ رای متعلق به شهرستان قائمشهر و تعداد ۱۳۷۹ صندوق الکترونیکی اخذ رای برای حوزه انتخابیه قائمشهر در نظر گرفته و دریافت شد.

مولایی قرا با اشاره این موضوع مهم که، کسانی که در مرحله اول رای نداده باشند، می‌توانند در هر حوزه‌ای رای دهند، افزود: افرادی که در مرحله اول در یک حوزه انتخابیه رای داده باشند، در مرحله دوم، فقط در همان حوزه انتخابیه می‌توانند رای بدهند. همچنین  متولدین ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵ به قبل می‌توانند در این انتخابات شرکت کنند و در تعیین سرنوشت خود سهیم باشند.

فرماندار جویبار: انتخابات با شکوه با مشارکت بالا رقم می‌خورد

فرماندار جویبار نیز گفت: همانند مرحله اول، انتخابات باشکوهی با مشارکت بالای مردم جویبار و حوزه انتخابیه خواهیم داشت.

کمال رستمعلی فرماندار جویبار با اشاره به آمادگی شهرستان برای برگزاری انتخابات گفت: ۱۰۰ درصد آماده هستیم و همانند مرحله اول، انتخابات باشکوهی با مشارکت بالای مردم، درجویبار و حوزه انتخابیه خواهیم داشت.

رستمعلی افزود: شهرستان جویبار دارای سه حوزه شامل بخش مرکزی و شهر جویبار و دو بخش مستقل شامل بخش لاریم، بخش گیل‌خواران و شهر کوهی‌خیل است و ۷۹ شعبه اخذ که ۵۰ شعب مربوط به بخش مرکزی و شهر جویبار، ۱۵ شعب مربوط به بخش گیل‌خواران و شهر کوهی‌خیل و ۱۴ شعب مربوط به بخش لاریم است.

وی در خصوص تعداد صندوق‌های اخذ رای اظهار کرد: باتوجه به اینکه این مرحله از انتخابات تمام الکترونیکی است. ۱۷۰ صندوق الکترونیکی برای شهرستان در نظر گرفتن شد که به صورت ۲ یا ۳ صندوق برای هر شعبه خواهد بود.

فرماندار جویبار به آموزش کاربران و نمایندگان فرماندار اشاره کرد و گفت: با توجه به حساسیت این مرحله از انتخابات، آموزش همه عوامل اجرایی مانند نماینده فرماندار و کاربران نظارت به صورت روزانه در فرمانداری برگزار شد  که این آموزش‌ها به مدت ۳ هفته به صورت فردی و  گروهی بود. همچنین با حضور در مجامع مردمی، مصلای نمازجمعه، مساجد و مراسم، به آحاد مردم هم آموزش داده شد.

نماینده عالی دولت در شهرستان جویبار افزود: تمام مراحل انتخابات با همکاری هیات نظارت و حراست و نیروی انتظامی انجام می‌شود و برای دستگاه‌های خدمات رسان مانند آب، برق، گاز و مخابرات تمهیدات لازم در ستاد انتخابات شهرستان مصوب و اقدام شد.

رستمعلی در خصوص مشارکت مردم و نقش نمایندگان مجلس گفت: حضور و مشارکت مردم و همچنین انتخاب افراد اصلح در انتخابات برای یک منطقه و شهرستان موجب قدرت آفرینی می‌شود و روند توسعه هر منطقه، با حضور در پای صندوق‌های رأی و انتخاب اصلح شتاب بیشتری می‌گیرد، چرا که نمایندگان استان می‌توانند نقش مهمی در توسعه  شهرستان و استان ایفا کنند.

سرپرست فرمانداری سوادکوه شمالی: رای مردم حق الناس است

یاسین محمدی راد سرپرست فرمانداری سوادکوه شمالی با اشاره به صیانت از آرای مردم گفت: رای افراد حق الناس است و باهمه توان از آن صیانت می‌کنیم.

محمدی راد افزود: ۳۸ صندوق اخذ رای برای سوادکوه شمالی در نظر گرفته شده است از این تعداد، ۲۳ صندوق ثابت و ۱۵ صندق سیار هستند.

وی یاداور شد: آموزش‌های لازم به کاربران داده شد و سعی کردیم از افرادی با تخصص بیشتر در روز انتخابات استفاده کنیم تا شهروندان وقت و زحمت کمتری را متحمل شوند.

نماینده عالی دولت در سوادکوه شمالی اظهار کرد: همه دستگاه‌های خدمات رسان مانند برق، گاز، مخابرات و غیره برای برگزاری هر چه بهتر انتخابات در آماده باش کامل قرار دارند.

وی از کاندیداها و هواداران آنان خواست تا با خویشتن داری و رعایت اخلاق سیاسی، به امنیت و سلامت پایدار انتخابات کمک کنند.

فرماندار سوادکوه: بی‌طرفی در انتخابات به عنوان یک اصل سرلوحه کار عوامل اجرایی است

رمضان غلامی با تاکید براینکه بیطرفی در انتخابات به عنوان یک اصل باید سرلوحه همه نمایندگان فرمانداری و عوامل اجرایی باشد، اظهار کرد: سلامت انتخابات مهمترین اولویت برگزار کنندگان انتخاب است.

وی افزود: ۵۹ صندوق الکترونیکی برای شهرستان در نظر گرفته شده است که البته در برخی از حوزه‌های اخذ رای امکان افزایش آن نیز وجود دارد.

نماینده عالی دولت در شهرستان سوادکوه در خصوص آموزش نیروهای انتخاباتی تصریح کرد: بعد از ۱۳ فروردین جلسات هیئت اجرایی و هماهنگی نظارت برگزار شد و شهرستان آمادگی لازم برای برگزاری انتخابات را دارد. از روزی که تبلیغات رسمی آغاز شد، نظارت‌های میدانی هم انجام شده و می‌شود.

فرماندار سیمرغ: انتخاب فرد اصلح برای تحقق سیاست‌های نظام جمهوری اسلامی

لهراسب رحمتی با بیان اینکه فرد اصلح در تحقق استعدادهای بالقوه هر منطقه و همچنین سیاست‌ها و اصول حاکم بر نظام و جامعه موفق‌تر عمل خواهد کرد، گفت: افرادی که به آرمان‌های انقلاب، اصول قانون اساسی، سیاست‌های کلی نظام و منویات مقام معظم رهبری پایبندی بیشتری دارند و همچنین از دانش، تخصص، تجربه، جسارت در پیگیری موضوعات حوزه انتخابیه، تلاش و پشتکار و جدیت برخوردار هستند قطعا موفقیت بیشتری در توسعه  و رشد منطقه خواهند داشت.

وی اضافه کرد: شهرستان سیمرغ در انتخابات این دوره ۳۶ شعبه و۱۱۰ صندوق الکترونیکی در نظر دارد.

رحمتی افزود: آموزش لازم به کاربران و نمایندگان فرماندار داده شده و آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات وجود دارد.

وی اظهار کرد: برای امنیت و سلامت انتخابات جلسات متعدد با نهادها و افراد مسئول و دست اندرکار برگزاری انتخابات گذاشته شد. همچنین در بحث سلامت تلاش شد از افراد بی طرف و عاری از هرگونه جانب داری از نامزدها استفاده شود و افرادی که شائبه جانبداری از نامزدهای خاصی را داشتند کنار گذاشته شدند. توجه به مُر قانون انتخابات، عدالت، انصاف و بی طرفی کامل ملاک نظر بود.

وی از برگزاری جلسات متعدد برای امنیت و سلامت انتخابات اشاره کرد و گفت: در جلسات کمیته امنیت، جوانب و پیش‌بینی های لازم صورت گرفت و برای برگزاری انتخابات در امنیت و آرامش تدابیر لازم اتخاذ شد.

لازم به ذکر است بر اساس فرایند برگزاری انتخابات ، به همراه داشتن یکی از چهار موارد کارت ملی، پاسپورت، گواهی نامه و شناسنامه در روز انتخابات لازم است و بعد از  احراز هویت و اسکن مدرک ، کارتی به فرد داده می‌شود که کد او محسوب شده و با آن کد در صندوق الکترونیکی مجاز به رای دادن است و بعد از اخذ رای کارت را تحویل کاربر داده و کارت ملی خود را تحویل میگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هشدار فرماندار طرقبه-شاندیز به گردشگران برای احتمال وقوع سیلاب
  • آمادگی صددرصدی برای برگزاری دور دوم انتخابات الکترونیکی در ۵ شهر مازندران
  • برای برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس آمادگی کامل داریم
  • اعلام هشدار نارنجی باد و باران در استان سمنان
  • بارش‌های جدید و احتمال وقوع سیلاب در مازندران
  • آمادگی تمام تجهیزات اخذ رأی در ۵ شهرستان‌ مازندران
  • آمادگی تمام تجهیزات اخذ رأی در پنج شهرستان‌ مازندران
  • آمادگی تمام تجهیزات اخذ رأی در پنج شهرستان‌های مازندران
  • اجرای طرح آبخیزداری موجب مهار سیلاب شد
  • تشدید بارش‌ها و احتمال سیلاب در چهارمحال و بختیاری